Magnetz.dk – design, mode & flotte magneter

Der er ikke noget, der kan pifte hjemmet op som flotte magneter. Flotte magneter er en let og økonomisk måde at få design ind i hjemmet og gøre hverdagen en tand mere lækker. Der er en stigende tendens til, at vi indretter os enkelt og stilrent. Derfor er det populært at bruge enkle midler til at skabe nye stemninger, følge tidens tendenser og skabe en god atmosfære i hjemmet. Børnefamilier vælger ofte skægge løsninger som plastmagneter, der ligner brogede knapper med stjerner og striber, hvor man ofte vælger en mere afdæmpet løsning på et kontor. Er man til en praktisk løsning, der er stilren, men ikke gør for meget ud af sig selv, kan man vælge små magneter med et enkelt finish.

Design magneter – flotte magneter

Der er stor forskel på magneter, og derfor kan du ligeså godt købe ordentligt design, når du skal have flotte magneter. Der er ingen grund til, at have en gammel magnet af grimt plastik  der er gået lidt i stykker på sit køleskab. Du kan få flotte magneter i mange forskellige former, farver og materialer. Er du til humor og mange farver, kan du hurtigt give køkkenet et twist med flotte magneter. Hvis du vil have naturen ind i dit hjem, kan det anbefales, at du køber de stilrene og formfuldendte magneter af træ. Forskellige former for metal er populært, f.eks. hvis du gerne vil opnå et mere industrielt look med aluminium eller andre sølvfarvede magneter. I den anden ende af skalaen kan metal være elegant og udstråle klassisk stil og varme, hvis du vælger et materiale som kobber.

Flotte magneter giver god atmosfære

Vores hjem er vigtigt for os alle sammen, og derfor er det vigtigt, at vi skaber en god atmosfære. Vi trænger til et sted, hvor vi kan koble fra efter en lang dag. Vi vil også gerne have en dejlig bolig, vi kan invitere vores gæster ind i. Med enkle greb kan du hurtigt opnå en god stemning og vise, at du går op i mode, indretning og design. Du behøver ikke rive vægge ned, købe nyt møblement eller smide halvdelen af hjemmet ud, for at opnå det lækre twist, du synes, du går og mangler. Du kan komme langt med din indretning ved at benytte flotte magneter. Læs mere om mode, design og flotte magneter til dit hjem, ved at følge dette link.