Designer sengerande til børneværelset

Der sker en rivende udvikling indenfor trends til babyer og børneværelset, og det gælder også sengerande. I dag er børn ikke bare børn, der skal have det første og bedste, du kan finde i forretningerne. De trends der virkeligt rører sig i tøj og på børneværelset peger både i retning af gamle dage og street stil. En af de hotteste trends lige nu hedder mini me og betyder, at forælder og barn går med samme tøj. Denne trend bevæger sig også ind i børneværelserne, hvor sengerande matcher resten af rummet og resten af familiens bolig. Tidligere var børneværelset et virvar af stilarter og tilfældige valg, men i dag vil vi have en gennemført stil og godt design. Derfor er det blevet populært med designer sengerande til børneværelset. Børn skal ligesom voksne have godt design, der er flot, har et lækkert finish og ikke går på kompromis med kvaliteten.

Trends indenfor sengerande

En anden trend er unisex trenden. Det er simpelthen blevet hipt at give piger og drenge de samme produkter. Det er casual og cool at lade barnet være barn, uden at piger skal være lyserøde og opføre sig pænt, eller drenge skal have alting i blå farver. Et casual look gør det lettere at indrette børneværelset både med vægfarver, møbler og sengerande. Økologiske materialer og afdæmpede farver er også hotte for tiden, hvor vi gerne vil vise ansvar overfor miljøet og overfor os selv. I den anden ende af skalaen er der en anden strømning, hvor piger og pigeværelser skal dekoreres med blomster. Det er en mere romantisk stil, og hvis du vil følge denne trend, skal du selvfølgelig gå efter sengerande med søde blomstermotiver. Til de helt cool forældre, er street moden det hotteste lige nu, og med nogle enkle greb, kan du gøre børneværelset sejt og urbant. I denne sammenhæng skal du selvfølgelig lede efter sengerande, der gør børneværelset cool og urbant.

Æstetiske sengerande

Dit barns værelse skal være lige præcis, som du ønsker det. Du er forælder og ved bedst, hvad der passer til dit barn og din familie. Hvis du går op i mode og design, er der masser af muligheder for at købe de perfekte sengerande, som lever op til dine krav. Stil, design og funktion går op i en højere enhed, når det gælder moderne sengerande. Der er altså ingen grund til, at gå på kompromis med æstetikken, når du indretter babys værelse – der er alle former for sengerande, også en der passer dig.