Det moderne sexliv – sådan holder du længere

Hvad adskiller drenge fra mænd, og hvad kendetegner egentligt den moderne mand? Den moderne mand er ofte defineret af profession og valg af outfit, men definitionen af den moderne mand kan faktisk også gives, når outfittet er flået af og ligger på gulvet i soveværelset. En mands præstation i sengen kan nemlig for mange være med til at definere en rigtig mand. Det er dog ikke nogen hemmelighed, at mange mænd har svært ved at opnå den ønskede udholdenhed, som deres partner leder efter.
Dette er et alment ”problem”, så det er aldrig noget at skamme sig over. Det er dog også et problem, som vil forblive, hvis man ikke tager hånd om det. Der er mange forskellige løsningsforslag, og denne artikel vil først og fremmest fokusere på den løsning, som er bedøvende kondomer. Dette er blevet et meget populært produkt, hvilket i høj grad vidner om, at det er yderst effektivt. Men hvordan fungerer det egentligt? Læs videre og få svar.

Bedøvende kondomer – Hvordan virker de?

Som navnet indikerer, så fungerer disse kondomer bedøvende. Men hvordan er dette muligt? Der er mange som mener, at det fungerer bedøvende, hvis blot man anvender et almindeligt kondom, men disse produkter er endnu mere effektive. Kondomet er nemlig udstyret med glidecreme på indersiden, og denne creme indeholder Benzocain, som er et bedøvende middel, som kan mindske følelsen i penis, således at man vil kunne holde ud i længere tid.
Men hvorfor er bedøvende kondomer en god løsning? Det kan være en kilde til mange frustrationer i et parforhold, hvis manden ikke er lige så udholdende, som begge parter ville ønske. Derfor kan disse kondomer faktisk være med til at skabe et bedre sexliv, som også vil kunne skabe et bedre parforhold. Så du kan med fordel gøre det bedre og længere i sengen, samtidig med at du redder dit parforhold – hvem vidste at kondomer kunne udrette så meget?

Hvad er alternativet til de bedøvende kondomer?

Synes du ikke, at disse kondomer er en langvarig mulighed for dig? Så er der andre råd at hente i denne artikel. Fortvivl ej, der er nemlig altid et alternativ. I dette tilfælde, så er der flere ting, som du kan prøve, hvis du gerne vil være mere udholdende i soveværelset.
Hvis du for eksempel ikke vil være afhængig af disse bedøvende kondomer for evigt, så kan de faktisk være med til at træne dig og din udholdenhed, således at du engang ikke længere behøver dem. Men hvordan det? Det er oftest noget mentalt, som resulterer i, at du får udløsning for hurtigt, så gennem disse kondomer kan du faktisk træne din hjerne til at være med udholdende.
Der er dog også andre muligheder, som dog relaterer til det mentale aspekt. Du kan blandt andet prøve mental træning gennem meditation eller Kama Sutra. Herved kan du øve dig på at holde længere gennem disse mentale øvelser, og de bedøvende kondomer kan eventuelt være en god støtte gennem denne proces.