Har du en indre designer/iværksætter, der gerne vil springe ud?

Er du meget interesseret i mode og Fashion? Måske du har en indre iværksætter, der gerne vil ud og prøve kræfter af i det virkelige liv? Det kan være en vild drøm at designe sine egene produkter og gøre drømmen til virkelighed, så man kan se sine egne produkter i butikkerne. Men, men – det er et stykke vej fra tanke til handling.

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte og hvordan hele det selvstændige erhvervsliv fungerer. Som bekendt, så er det ikke ensbetydende med succes, hvis man starter sin egen virksomhed – uanset hvilket emne det er inden for.

Modebranchen kræver meget fokus og is i maven

Modebranchen er baseret på hård konkurrence og et pulserende miljø, hvor man skal være flere skridt foran hele tiden. Når vinterkollektionen 2018 bliver lanceret i butikkerne som det helt nye, så er vinterkollektionen 2019 allerede designet og kollektionsprøverne sat i produktion.

Vær din egen forretningsmand/kvinde og produktdesigner med succes

Det kan være hårdt både at skulle agere modedesigner og business woman/man samtidig. Begge dele kræver meget fokus og meget arbejde. Men hvis man nyder det selvstændige liv, så er det heller ikke noget problem. Der er blandt andet skrevet en praktisk iværksætter bog, der kan spare dig for flere fodfejl, så din chance for succes er større.

Du kan derfor kombinere de to elementer: Din egen viden og dine egne kreative evner inden for mode og design, kombineret med andres erfaringer inden for forretningslivet. Det giver dig de bedst mulige forudsætninger for at slå igennem som selvstændig. Det er altid godt at lære af andres fejl, som kunne have sat dig bagud, hvis du gik samme vej. Gå i stedet pænt uden om de fodfejl, du kan blive bekendt med og spring foran i køen i modebranchen!