Hvor heldig har man lov at være?

Som studerende ud i bevaring af gamle bygninger har vi tit brug for Dansk Bygningsrestaurerings historie – en indføring – En gammel antikvarisk bog, der stort set kun kan lånes på biblioteket, hvor der er lang ventetid, fordi bogen er så eftertragtet af os studerende. For Gud ved hvilken gang, gik jeg på internettet, for at se om jeg var heldig, om bogen stod på en læsesal på et eller andet bibliotek, da jeg virkelig stod og manglede informationerne fra bogen. 

Stor var min overraskelse, jeg var bogstavelig ved at falde ned af stolen, da bogen viste sig at være til salg på Bogbasen.dk – en hjemmeside med brugte og antikvariske bøger, jeg ikke kendte i forvejen.

Da jeg som sagt stod og manglede bogen til en presserende opgave, skrev jeg til Bogbasen.dk support – og igen – stor var min overraskelse. Kort efter fik jeg en mail om at ringe Bogbasen.dk op, hvor en venlig mand fortalte mig, at bogen befandt sig i mit nabolag og hvis det havde min interesse, ville bogsælgeren bringe mig bogen samme aften. 

Først at finde en bog, der næsten ikke findes andre steder end på bibliotekerne og så få den leveret inden for nogle få timer. Den service må der tages hatten af for. 

Nu er jeg færdig med min opgave og kan glæde mine medstuderende med lån af bogen af mig. 

Næste gang jeg skal bruge en brugt eller antikvarisk bog, så er et sikkert, jeg søger først på Bogbasen.dk. 

Jeg opdagede efterfølgende at jeg også kan sælge mine gamle bøger på Bogbasen.dk som privat bogsælger. Da jeg har en del studiebøger fra afsluttede semestre, som jeg ikke længere har brug for, vil jeg sætte bøgerne til salg på Bogbasen.dk. Der skal der nok vise sig en køber til bøgerne, da jeg selvfølgelig vil være rimelig i pris. 

Tak til Bogbasen.dk fra en meget tilfreds kunde.  

Skrevet af Marie Johansen, studerende