Mangler du en selskabshund?

Hunden er menneskets bedste ven, det gælder i alle tilfælde, om du har en vagthund eller en hund for selvskabets skyld. Vagthunde går nemlig også hurtigt hen og bliver en del af familien og en bedste ven eller allieret. Der er mange grunde til at ville have en hund ved sin side, og det kan være svært at vælge hvilken race der er god til dig. Men drømmer du om en ven som altid vil være ved din side, en ven som kan fylde det tomme rum ud? Så bør du læse mere om en cavalier king charles spaniel.

Den perfekte familiehund uden at være krævende

En cavalier king charles spaniel er den perfekte familiehund, det er en af de mindre hunderacer og den passer godt til alle aldersgrupper, herunder også familien med børn. Dens søde udseende gør dog at det ikke er den oplagte vagthund, tværtimod fungere den bedst som en hygge- og selvskabshund, som mest af alt bidrager til livsglæden. 

Denne hunderace er nem at opdrage, den er lydig og nem at træne. Derfor er det også nemt for børn at være med til opdragelsen af hunden, og de har også muligheden for at lære den diverse tricks. Denne race vil med garanti få en plads i alles hjerter.

I det ældre hjem

Bor du alene eller kender du nogen som gør og samtidig mangler lidt selskab? Cavalier king charles spaniel kræver som sagt tidligere ikke det store. Dens aktivitetsniveau er ganske lavt, så lange ture er ikke nødvendige, hunden skal selvfølgelig luftes men energien er relativt hurtigt brugt. Derfor er den også perfekt til dig som ikke har tid eller mulighed for selv at gå lange ture med hunden.

Derudover er cavalier king charles spaniel ikke den hund som elsker at være alene hjemme. I denne relation mellem ejer og hund er det ikke kun ejeren som ønsker selskab, denne hunderace er ikke god til at være alene hjemme i alt for lang tid. Det er selvfølgelig vigtigt at have med i sin overvejelse når du skal finde en hunderace som passer til dig. Med disse kvaliteter passer hunden også godt ind i et hjem med ældre, som savner mere liv i hjemmet. Så køb cavalier king charles spaniel, hvis den virker som et godt valg.