Seler og butterflies er nice to have

Der er ikke noget som et par flotte detaljer, der er med til at fuldende et look. Detaljerne vil nemlig vidne om din unikke stil, og et godt øje for sine detaljer i et outfit vil både kunne pifte et outfit op fra ordinært til unikt. Når man således først har styr på, hvad der er need to have – såsom et lækkert jakkesæt til herrerne – er tiden kommet til at få styr på, hvad der er nice to have, nemlig smarte seler til bukserne eller butterflies. Farver, mønstre og print er kommet for at blive i herreekviperingen, og derfor kan man også lige så godt begynde at bygge sig en personlig og smart samling op, så man kan pifte sine sæt op med lidt nyt og friskt, når man for eksempel skal ud til festlige lejligheder. Her er bukseseler og butterflies helt perfekte, for de findes efterhånden i alskens moderne afskygninger og tilmed til priser, der er til at overkomme, således at man kan have en hel samling liggende til forskellig brug.

 

Bukseseler er in og moderne som aldrig før

De har været ude af billedet og modeverdenens dagsorden i en rum tid, men bukseseler til herrerne er tilbage og har vist sig at være en helt nødvendig accessory for den modebevidste mand. Det er sågar ikke engang nødvendigt, at de rent faktisk skal holde bukserne oppe – nej, bukseseler er i langt højere grad blevet et fashion statement, som det gælder om at hoppe med på, hvis man vil have nogen til at lægge mærke til sig og til sin stil. Man kan vælge at købe seler fra et berømt mærke, hvis man er til den slags, eller man kan købe billigere, men ofte festligere eller sågar skægge, seler, hvis man skal til en mindre formel festlig anledning. Der er masser af hjælp at hente hos forskellige herreforretninger eller på internettet, hvis man stadig søger efter det nyeste par seler, der skal tilføjes til samlingen, og det må bestemt betegnes som underholdende shopping at beslutte, hvilket par der skal være ens nye tilføjelse til stilen.

 

Ny til butterfly og bukseseler? Få hjælp til at bruge dem rigtigt

Det ser som nævnt utrolig smart ud, når man som herre bruger bukseseler eller fede butterflies til at peppe sit outfit op med – men lige så uheldigt kan det tage sig ud, hvis man ikke ved, hvordan man skal tage de to ting rigtigt på. Der findes en proper og generel fremgangsmåde for både butterfly, der ellers kan give en smule besvær, hvis den skal bindes fra bunden, og for bukseseler, der skal monteres de helt rigtige steder i bukselinningen. Øvelse gør mester, og indtil man får helt styr på håndelaget, kan man spørge nogen til råds i en herreforretning eller søge vejledning på internettet, hvis man ikke har lyst til at spørge personligt. Der vil dog altid være hjælp at finde, så man kan bruge sine detaljer helt rigtigt, og så man kan se så smart ud som muligt