Mode og skønhed der skaber velvære – derfor skal du bruge mineral makeup

Huden er kroppens største organ, og lige som det gør sig gældende for så meget andet, så har den brug for pleje og omsorg for at holde sig i god stand. Dagligt udsættes huden for mange giftstoffer, parfumer og andre former for kemikalier. Det er dog vigtigt at slå fast, at kemikalier ikke nødvendigvis er skadelige, for der er unægtelig kemikalier af forskellige slags i nærmest alt, og mange af disse er på ingen måde skadelige for kroppen. Der findes kemikalier i et nyplukket æble fra baghaven, konservesdåserne i dine køkkenskabe, dit tøj og meget mere. Disse er ikke skadelige, men hvis vi tager et kig i den almene danskers kosmetikpung, er sagen oftest en anden. Heri ligger der det ene produkt efter det andet, der på sigt kan have en skadelig indvirkning på huden og kroppen som helhed. Det er dog ikke nødvendigt at undvære kosmetik for at slippe udenom den skadelige kemi i din kosmetikpung. Du kan blot skifte til et hudvenligt mærke som Youngblood.

Den afgørende forskel

Youngblood laver yderst hudvenlig kosmetik i form af mineral makeup. I deres store udvalg af produkter finder du hverken skadelige konserveringsmidler, parfumestoffer eller kunstige farvestoffer, og de kan derfor bruges til alle hudtyper i modsætning til størstedelen af den makeup, du kan købe på det danske marked. Traditionel makeup kan irritere huden gevaldigt, og mange kan opleve at få udslæt i form af uren hud. En af grundende hertil er de mange skadelige kemikalier, men det skyldes også, at der oftest bruges talkum som fyldstof eller base i traditionel makeup. Talkum er meget fint, og derfor lægger det sig i hudens mange porer, så de tilstoppes. Huden kan af den grund ikke ånde og udskille nogle af de mange affaldsstoffer, den normalt vil gøre. Mineral makeup fra Youngblood indeholde ingen af disse kemikalier eller stoffer. Deres makeup er baseret på knuste mineraler, der lægger sig fint ovenpå huden, og det giver et både smukt og naturligt udseende uden at gå på kompromis med hudens helbred og velvære.

Gør din hud en tjeneste

Der er altså god grund til at vælge mineral makeup fra Youngblood frem for almindelig makeup. Din hud udsættes for utallige skadelige kemikalier fra du står op, til du går i seng, og derfor bør du sørge for at værne om din hud. En af de andre helt store fordele ved mineral makeup fra Youngblood, er deres indhold af fysiske solfiltre, der beskytter huden mod solens skrappe stråler. Selvsamme ingredienser, der beskytter mod solen, har også den fordel, at de kan berolige rød og irriteret hud, hvilket kan være svært at få bugt med. Ofte vil en sådan hudtype nemlig reagere kraftigt på mange hudprodukter, og det gælder alt lige fra dagcreme til foundation. Gør dig selv og din hud en tjeneste og skift din makeupsamling ud med en sund og hudvenlig en af slagsen. Det vil både gavne huden nu, men også i et længerevarende perspektiv. Din hud fortjener, at du passer godt på den ved at bruge mineral makeup. Du kan finde et stort udvalg af produkter her.